ALİ KÜTÜK ORTAOKULUNDAN FIRTINA PROJE!

Plan ve projesi  Okulumuz Öğretmenlerinden Sibel AKBAŞ a ait  ,beraberinde Teknoloji  ve  tasarım öğretmenimiz  Güngör ŞengüL   ile yürütülecek olan  Çocuklar OYNASIN DİYE  1000 ADET BEZ BEBEK İSİMLİ PROJE İLE DOĞU ANADOLUDAKİ ÇOCUKLARIMIZA  SEVGİ KÖPRÜSÜ´yle uzanıyoruz.

16.12.2016 1310

Okulumuz  önderliğinde yapılmakta olan bu proje ile merkez Ortaokullar,Halk eğitim  Müdürlüğü ,KIZ teknik ve meslek lisesi projeye ortak edilmiş,çocuklarla ilgili bir sosyal  sorumluluk projesinde  kurumlar arası işbirliğine güzel bir örnek teşkil edilmiştir..Okulumuzun duyarlı velileri de  çocuklarıyla beraber  projede  görev almakta olup bez bebek dikiminde etkin rol almaktadır.

ÇOCUKARIN ELLERİNDEKİ MUTLULUK OLMAK İÇİN ELE ELE, GÖNÜL GÖNÜLE ..YOLU SEVGİDEN GEÇEN HERKESİ BEKLİYORUZ .. ÇOCUKLAR OYNASIN DİYE..