Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü

Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi Gemlik’te de coşkuyla kutlandı.

04.11.2015 1565

  28 Ekim’de Atatürk Anıtına Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenler, 29 Ekim sabahı İskele Meydanı Festival alanında organize edilen etkinlikle devam etti.

  Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı Namık Kemal Çil ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önce halkın, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte askerlerin bayramını kutladı. Selamlama törenini Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı takip etti. Halk Oyunları gösterileri, şiir ve kompozisyonlarla renklenen günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Mustafa Altıntaş yaptı. Buradaki törenler Cumhuriyet Bayramı organizasyon ve yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı Namık Kemal Çil ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz, dereceye giren öğrencilere ödül, madalya ve kupalarını vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.