İdeal Aile Reçetesi

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Arif Ali SERİN´in de rol aldığı, Rehber öğretmen ve özel eğitim öğretmenlerinden oluşan, aile eğitimlerinden esinlenerek hazırlanan tiyatro oyunu izleyiciden tam not aldı.

24.05.2017 2709

Sunuculuğunu Lale Kemal Kılıç Ortaokulu Rehber Öğretmeni Umut Çakal´ın yaptığı gecenin sonunda Çakal, oyuncuları tek tek tanıttı. ´İdeal Aile Reçetesi´ adlı tiyatrolu aile eğitimi oyununda, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Esra Kılınç, Gazi Ortaokulu Rehber Öğretmeni Afifenur Dinler Ayaz, Şehit Cemal İlkokulu Rehber Öğretmeni Yasemin Karaman, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Öğretmeni Mesut Güzel, Ali Kütük Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Arif Ali Serin, Celal Bayar Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Onur Karabacak, Ali Kütahya Ortaokulu Rehber Öğretmeni Erhan Kılınç, Lale Kemal Kılıç Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Sarı, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenlik Uzmanı Abdullah Akpınaroğlu sahne aldı.

24-05-201724-05-201724-05-201724-05-201724-05-2017