Okulumuz TEOG başarısı

2015 TEOG yerleştirme sonuçları.

22.08.2015 1954

Okulumuz 2015 TEOG Yerleştirme sonuçlarına göre 198 öğrencide; 5 kişi Fen Lisesi, 2 kişi Sosyal Bilimler Lisesi, 110 kişi  Anadolu Lisesi, 54 kişi Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, 22 kişi Anadolu İmam Hatip Liseleri, 4 kişi Özel Lise, 1 kişi Güzel Sanatlar Lisesine  yerleştirme başarısı gösterdi.

Okul Müdürümüz Faruk Şaşmaz; “Öncelikli olarak yerleşen tüm adaylarımızı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin Velilerine, Okulumuz İdareci, öğretmen ve personellerine  emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Nakiller sonrası bu başarı oranın daha da yükselmesini bekliyoruz. Yeni eğitim öğretim sezonunda başarı çıtamızı daha da arttırarak sadece Gemlik’te değil Bursa genelinde tanınan bir okul olmayı hedefliyoruz. Bunun için okul, öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğinin en üst seviyeye taşıyacağız.”